Η σκοτεινή πλευρά του Λένιν

“Γυρίζοντας στην σκοτεινή πλευρά”, ο τίτλος της διαδικτυακής εφημερίδας news.in.gr. Αυτή την είδηση την αναδημοσιεύει και η εφημερίδα Φιλελεύθερος της Κύπρου και μέχρι το τέλος της ημέρας και οι πλείστες αστικές φυλλάδες. “Γυρίζοντας” λοιπόν “στην σκοτεινή πλευρά”, κατά τους αστούς δημοσιογράφους, σημαίνει ότι βρισκόμαστε τώρα στην φωτεινή πλευρά με παρέα και εξουσία τους ναζί, οι οποίοι ψηφίσαν τον αντικομουνιστικό νόμο ο οποίος εξισώνει τα «ολοκληρωτικά καθεστώτα», των «σοβιετικών και των ναζί».

Λέει το σημερινό άρθρο: “Συγκεκριμένα, το άγαλμα του Λένιν ενέπιπτε στον αμφιλεγόμενο νόμο που πρόσφατα επικύρωσε το Κίεβο και έθετε εκτός νόμου σύμβολα ολοκληρωτικών καθεστών – τόσο του ναζιστικού όσο και του σοβιετικού παρελθόντος.”

Ολοκληρωτικά καθεστώτα αστικοδίαιτα δημοσιογραφάκια είναι τα δικά σας τα φιλελεύθερα συστήματα που αν δεν βομβαρδίσετε χώρες του πλανήτη δεν ησυχάζει η φασιστική σας μηχανή. Τα δημοσιογραφάκια αυτά που στο όνομα Λένιν παραπέμπει σε σκοτεινές πλευρές είναι τα ίδια ανθρωπάκια που ζουν σε σκοτεινές πλευρές μια που το φως για αυτά είναι είτε τ’ άγιο είτε το κερδοφόρο.

Διαβάζουμε επίσης: “Για να ολοκληρωθεί ο σουρεαλισμός, το άγαλμα επίσης θα λειτουργεί και ως hot spot για δίκτυο wifi…” Αυτό λοιπόν για την δημοσιογραφία ονομάζεται “σουρεαλισμός” και το αντικομουνιστικός νόμος τον λένε τώρα “αμφιλεγόμενος νόμος”.

Καλά να περνάτε στις σκοτεινές πλευρές!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s