Η Λιλληκίκια “φυγή” και η “ευστροφία” του Νίκου

Η πρόεδρος της ΓΟΔΗΣΥ, Ξένια Κωνσταντίνου, υποστήριξε πως το θέμα δεν ήταν ο λόγος που έφυγε ο κ. Λιλλήκας «αλλά η ευστροφία με την οποία χειρίστηκε τη “φυγή” ο Αναστασιάδης». Για να λάβει την απάντηση ευχή «ο Πρόεδρος να χειρίζεται με ευστροφία τα σημαντικά θέματα» του τόπου.

Εν ξεκάθαρο ότι ένα που τα σημαντικά προβλήματα του τόπου είναι και ο Λιλλήκας… το φυσικό αέριο, η οικονομική κρίση και ο Λιλλήκας.

Σχεδόν σαν χτυπημένη από κωμήτη ποίηση που κάνει: “αλλά η ευστροφία με την οποία χειρίστηκε τη “φυγή”…” ε κάνει την “φυγή” του φευγάτου Λιλλήκα.

Τζαι αππίεισεν η άλλη που την “φυγή” στα σηματικά θέματα του τόπου… μα με έτσι λογική που εννα μας λύσει τζαι το κυπριακό τζαι έχουμε τζαι αριστερούς που μας λαλούν, τζαι περίμενε να δούμε έχει καλές προθέσεις. Μα εν προθέσεις που εννα θωρούμε δαμέ οξά συμφέροντα.

Τέλος πάντων άλλοι έχουν άλλα ταλέντα ας πούμε ο άλλος το μοντέλο έχει μέσα του την παραγωγή της δημιουργικής ασάφειας και ότι καταφέρνει να φοάται αλλά να μεν είναι φοβισμένος. Εν σαν να λαλούμε διψώ αλλά εν είμαι διψασμένος.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s